fedb16ad-5945-4de5-9529-3f846bcbd7a5

Systeemplafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij we door middel van plafondplaten en plafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond maken. Deze ruimte kunt u gebruiken voor de aanleg van verschillende systeemleidingen, zoals: elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Daarnaast speelt een systeemplafond op het gebied van (geluids)isolatie en akoestiek een grote rol. Door middel van de combinatie van systeemplafondprofielen en -platen kunt u door Interprojects diverse typen en eigenschappen laten creëren. 

Metalstud Plafonds

Interprojects is in staat om onder vrijwel iedere bouwkundige constructie metalstud plafonds toe te passen als ‘zwevend’ plafond. De plafonds zijn opgebouwd uit een skelet van lichtmetalen profielen en (gips)beplating. Metalstud wanden zijn licht van gewicht, makkelijk te verwerken en in een relatief korte tijd te monteren. Deze plafonds zijn modulair te bouwen zodat we voor u rekening kunnen houden met alle mogelijke inbouwcomponenten. Hierbij zijn meerdere niveaus van afwerking toepasbaar: van standaard schilderwerk tot speciaal spackspuitwerk. Strak schilderwerk geeft uitstraling aan uw gebouw / project. Wilt u dat we de door ons geplaatste wanden of plafonds schilderen? Dan hebben wij hier uiteraard de juiste mensen voor. 

 

img-0676

Akoestische plafondeilanden

Plafondeilanden zijn innovatieve, akoestische plafondeilanden die helpen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Hiermee bereikt men de best mogelijke nagalmreductie. Combineer techniek met een fraai uiterlijk: er zijn vele vormen in een onbeperkt aantal NCS® kleuren leverbaar. Met een grote reeks van ophangmogelijkheden is alleen uw verbeelding een beperkende factor.

Naadloze akoestische plafonds

Akoestische problematiek komt bij uitstek voor in ruimtes met veel harde oppervlakken en een minimalistische inrichting. Deze ontwerpkeuze maken architecten, projectontwikkelaars  en opdrachtgevers natuurlijk niet zomaar: men wil in dit geval vaak een ruimtelijke, strakke uitstraling behouden. Het is jammer dat de akoestiek hierbij nogal eens vergeten wordt terwijl galm het geheel juist negatief beïnvloedt. Akoestisch comfort en een strak en ruimtelijk interieur hoeven elkaar niet te bijten: met de juiste oplossing van Interprojects kunnen deze prima samengaan. Een naadloos akoestisch plafond kan hier de oplossing zijn. Met een zo'n plafond kan een hoog akoestisch comfort gerealiseerd worden, zonder compromissen in de ruimtelijke en strakke uitstraling.