994506-548279251897786-70047198-n

Klanten over ons

Sterke werkrelaties opbouwen met inzicht in individuele behoeften en marktkennis. Lees hieronder meer over onze partners en samenwerkingsverbanden. Interprojects geeft uw gebouw de afwerking die past bij zijn functionaliteit en die de identiteit van uw bouwwerk onderstreept. En daarmee voor alle werknemers en bezoekers die er hun kostbare tijd in doorbrengen. 

Tim Tolsma | Derako

 De zevendertigjarige salesmanager Tim Tolsma van Derako, de producent en leverancier van massief houten plafondsystemen, erkent dat succes grotendeels afhangt van de ‘monterende partij’. “Wij werken al jaren samen met Interprojects en de voorlopers van deze onderneming. Zij zijn vaak op zoek naar iets aparts en hebben een grote liefde voor hout. De mannen van Interprojects houden er echt van om met hout te werken.”


Volgens Tim hebben de beide bedrijven een mooie klik met elkaar. En strijken ze eventuele oneffenheden meteen glad. “De samenwerking verloopt prima. We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit en dus ook in de juiste verwerking ervan door de mannen van Interprojects.”


De waarde die Derako toevoegt aan Interprojects is volgens Tolsma: betrouwbaarheid. “Wie bij ons een houten plafondsystemen afneemt, hoeft zich geen zorgen te maken. We maken kant-en-klare plannen voor de afnemers van Interprojects. Zo ontwerpen we een legplan voor de interieurs van de klanten van onze wederverkopers.” Derako verkoopt CO2-opslag, want het is een duurzaam product. “Ons hout is recyclebaar en herwinbaar. Ons gecertificeerde hout wordt gewonnen uit bossen die weer worden herplant na ontbossing. Bovendien is het mooi, sfeervol in de combinatie met techniek en een zacht element in het interieur.


De systemen van Derako en daarmee ook die van Interprojects leveren tijdwinst op voor de bouwers en de eindklant. “Het systeem is 50 tot 100 %  demontabel. Na installatie kan je altijd nog achter ons houten plafond systeem komen. De salesmanager gaat ook samen met de directie van Interprojects op pad om de toegevoegde waarde aan de eindklant van Interprojects te tonen. We krijgen ook veel leads binnen. Dat geeft spin off naar andere projecten. Ik kan alleen maar zeggen dat onze bedrijven elkaar op een prettige en prachtige manier versterken. Dat is heel goed om te weten voor de klanten van Interprojects, helemaal in het licht van onze leveringsbetrouwbaarheid die tussen de 95 en 100% ligt.”

Martin Janszen | Jensz BV

Martin Janszen (49), directeur van Jensz BV, is trots op de samenwerking met Interprojects. “Zij hebben voor ons gekozen om de kennis van zaken die we hebben omtrent glaswanden. We zijn flexibel en snel met het uitbrengen van offertes voor hun projecten.” 

Jensz BV denkt mee in oplossingen en de montage van glas. “De bulk bestaat uit glaswanden, maar Interprojects schakelt ons ook in als leverancier van balustrades, glasdeuren en andere toepassingen in glas.” Jensz BV staat naast Interprojects en voelt de samenwerking als gelijkwaardig. “Dat is omdat we aan het einde van de keten zitten. Meestal zijn wij als ‘afbouwer’ het laatst aan de beurt. Dat geeft druk op de productie richting de oplevering.” De directeur van Jensz BV gaat geregeld mee naar opdrachtgevers van Interprojects. “Die waarderen dat ook. Zeker waar het issues betreft als brandveiligheid. Dat straalt in de ogen van onze wederzijdse relaties professionaliteit uit.”

Het vertrouwen in elkaar is heel groot bij Interprojects en Jensz BV. “We gaan een stap verder voor onze eindklanten en leggen een echt commitment neer. We verzorgen de complete oplossing binnen een korte doorlooptijd. De mensen van Interprojects die het uitvoeren, weten waar ze het over hebben. We hebben veel gezamenlijke opdrachtgevers die heel tevreden zijn. Alleen al omdat we de diepgang zoeken in de samenwerking.”

De communicatie tussen Interprojects en Jensz BV is open en transparant. “We vinden Interprojects een uiterst betrouwbare partner. Het loopt soepel tussen ons. Dat kan ook alleen als er 100 % vertrouwen is.” De directeur van Jensz BV vindt dat een klant voor Interprojects zou moeten kiezen omdat de vaklui uit Waardenburg over veel kennis en gedrevenheid beschikken. “Dat is voor een klant erg van belang. Interprojects zorgt er altijd voor dat het in orde komt. Daarbij zijn het nuchtere types die keihard hun best doen voor een optimaal resultaat bij de klant.”