Werkwijze

Wij maken plannen in eigen beheer en zorgen vervolgens voor een vlekkeloze uitvoering. Al dan niet met onze partners met wie we een jarenlange samenwerking hebben. Alles volgens de geldende normen en wettelijke voorschriften en dus ook inclusief alle vereiste garantieverklaringen. We helpen u de ruimte zo efficiënt én flexibel mogelijk in te delen. Wij bereiden het werk aan uw gebouw tot in detail voor. En we combineren de esthetische eisen met de door u verlangde eigenschappen van uw pand. Zodat iedereen er prettig in kan werken, overleggen, telefoneren en presenteren, kortom: er een belangrijk deel van zijn of haar leven in kan doorbrengen.

img-0792

Eisen

Interprojects is altijd volledig op de hoogte van de actuele eisen op het gebied van geluidsnormen, belastbaar vermogen en brandwerendheid. De juiste materiaalkeuze bepaalt in hoge mate de aantrekkingskracht en ambiance van uw gebouw. Wij adviseren u daarin en nemen ook op dat vlak al uw zorgen uit handen. Eigenschappen en prestaties van systeemplafonds horen te voldoen aan de regelgeving en aan de  individuele wensen en eisen van de eigenaar en of de gebruiker van een gebouw. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: akoestiek , toegankelijkheid, reinigbaarheid, vochtbestendigheid, brandveiligheid, mechanische eigenschappen en esthetica.

143912757-3947297445329266-6269791527486727945-n

Milieu

Ook de invloed op het milieu - in hoeverre zijn de toegepaste materialen recyclebaar) en de gezondheid (stof en de emissies) spelen tegenwoordig een belangrijke rol. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu al bij de uitvoering van onze werken. Interprojects scheidt tijdens de bouw al het afval en zorgt ervoor dat de afvalverwerker alles op de juiste manier aangeleverd krijgt. 

143898503-3947297558662588-3754004928998173112-n1

Onze kernwaarden

• Samenwerken. We kiezen voor een partnerschap op de lange termijn.
• Integriteit. Bij Interprojects doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. 
• Professionaliteit. We werken met de beste vaklui die zowel ervaren zijn als gedreven om tot het mooiste, gezamenlijke resultaat te komen. 


De relaties die wij aangaan met alle partijen waar we mee samenwerken baseren wij op deze kernwaarden. Zowel bij onze klanten als onze leveranciers en onderaannemers ontmoeten we steevast dezelfde instelling. Wij zien onze relaties dan ook als helemaal gelijkwaardig. Voor Interprojects geldt: afspraak maken is nakomen. 

interprojects

Regio's

U schakelt Interprojects in voor grote en kleine projecten. Onze renovatie- en nieuwbouwprojecten voeren we landelijk uit met een accent op de Randstad. Maar er zijn ook projecten die we landelijk uitvoeren, bijvoorbeeld voor winkelketens. Zelfs tot over de grens voeren we projecten uit, veelal voor vaste opdrachtgevers die weten dat zij die aan Interprojects kunnen toevertrouwen. Ons deskundige team van vijftig medewerkers en partners staat graag ook voor u klaar. Neem voor een oriënterend gesprek of een presentatie contact met ons op. 

Certificeringen

Interprojects is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven. Met zo'n 1.600 leden is NOA dé brancheorganisatie voor afbouwbedrijven in Nederland. 

Interprojects beschikt over een  verkregen door een onafhankelijke certificeringsinstantie. Wij zijn FSC®-gecertificeerd onder het nummer FSC®CO16391. Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten.